ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ // ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ // ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Ανακαίνιση κατοικιών και καταστημάτων

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κατοικιών και καταστημάτων από τον εσωτερικό σχεδιασμό μέχρι και την κατασκευή, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με το ελάχιστο κόστος και τις πλέον ρεαλιστικές προσφορές.

Μελέτη εφαρμογής έργου

Αναλαμβάνουμε τα κατασκευαστικά σχέδια, επιμετρήσεις και χρονοδιαγράμματα για την εκτέλεση του έργου. Καθορίζουμε με ακρίβεια όλα τα δομικά υλικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την σωστή εφαρμογή αυτών. Η μελέτη εφαρμογής εξασφαλίζει στον ιδιοκτήτη την αρτιότερη εκτέλεση του έργου με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και την τήρηση του οικονομικού προϋπολογισμού.
Κατασκευάζουμε σωστά κτίρια υψηλών προδιαγραφών όσον αφορά τον αρχιτεκτονικό τους σχεδιασμό με γνώμονα την λειτουργικότητα, την αισθητική και την διάρκεια στο χρόνο.

Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων (καταστήματα, κατοικίες)

Στοχεύοντας στην λειτουργικότητα και την διευκόλυνση των χρηστών σχεδιάζουμε εσωτερικούς χώρους υψηλής αισθητικής, σύμφωνα με τις νέες τάσεις στην διακόσμηση, χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά, τεχνικές και αντικείμενα που ταιριάζουν με την με την λειτουργία του χώρου και την ιδιοσυγκρασία των ιδιοκτητών.
Scroll Up